(Hatályos 2021.12.20.-tól)

Megrendelés lépései

  1. Tegye a megvásárolni kívánt tételeket a kosarába, majd kattintson a „Pénztár” vagy „Kosár” gombra az oldalon.
  2. A „Kosár tartalma” dobozban, tudja változtatni az egyes tételek mennyiségét és itt érvényesítheti kupon kedvezményét.
  3. Lépjen be vagy rendelése folytatásával hozza létre regisztrációját a megrendeléshez.
  4. Ezután töltse ki, illetve ellenőrizze a szállítási címet a „Szállítási adatok” menüpontban. Ha a számlázási adatok eltérnek a szállítási adatoktól, azt is itt kell módosítania.
  5. Rendszerünk automatikusan felkínálja az előző rendelés során rögzített paramétereket és adatokat. Természetesen van lehetősége változtatni minden adatán a „Módosítás” gombra kattintva.
    További szállítással, átvétellel kapcsolatos információkat és megjegyzéseket itt adhat meg munkatársainknak és futárszolgálatunk számára.
  6. Ezután összesítjük – az Ön által választott termékeket, a fizetendő végösszeget, a szállítási díját, az elfogadásra került kedvezményeket – megrendelés részleteit. A „Megrendelés véglegesítése” gombbal fejezheti be és adhatja le rendelését.

Megrendelésének alakulását figyelemmel kísérheti oldalunkon a „Rendeléseim” menüpontban.
Megrendeléséről rendszerünk 48 órán belül automatikus visszaigazolást küld.

Online bankkártyás fizetés

A megrendelt termék(ek) árát, valamint a szállítás díját Ön a megrendeléskor fizeti ki bankkártyájával. A kiválasztott termékek megrendelése után Ön a Barion fizetőoldalára kerül, ahol a minősített, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál „bankártyás fizetés” feliratra kattintsanak, majd a Barion fizetési szerverén a kártya számát és lejárati dátumát megadják.

Szállítási feltételek

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékekre leadott rendelésben szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon. A külön rögzített rendelések egy csomagban történő kiszállítására, a rendelések összevárakoztatására nincs lehetőség.

Belföldi házhozszállítás

A megrendelt termékeket futárszolgálatok útján fogjuk eljuttatni Önnek. A megrendeléseket a futárszolgálat munkatársai előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki. Amikor a csomagot a futárszolgálatnak átadjuk, e-mail-ben értesítjük Önt a részletekről. A házhoz szállítás díja a „Pénztár” oldal összesítőjében szerepel és az árumennyiségének és árufizetés összegének függvényében kerül kiszámításra.