Oldal kiválasztása

Rólunk

Küldetésünk

Hiszünk a pozitív változában! Küldetésük, hogy hozzájáruljunk a társadalom, a környezetünk és országunk fejlődéséhez és javításához, mint professzionális kommunikációs szolgáltató.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a társadalmi problémákra kreatív, újszerű, a rutinoktól elrugaszkodó megoldásokat készítsünk minden pályázatunk során.

Meggyőződésünk, hogy minden változási folyamat egészen személyes szinten, az egyének átformálódásával kezdődik, ezért olyan kommunikációs megoldásokban gondolkozunk, melyek személyes találkozásokra, kapcsolatokra és a közösségekre építenek.

A VÁLTÓPONT küldetése, hogy megteremtve az átalakuláshoz szükséges környezetet, katalizátorként működjön közre a változásban.

Munkamódszerünk minden esetben a csapatmunkára épít, azaz csapatként együtt gondolkozunk és a közösen cselekszünk, melyek által egy közös célt alakítunk ki és közös valóságot definiálunk, fókuszban a társadalmi értékekkel és érdekekkel.

E küldetés jegyében a cég maga is szakmai közösségként, kulturális vállalkozásként működik. Elsődleges célnak a társadalmi fejlődést, és nem a profitszerzést tekintjük, ezért nyereségünket társadalmi ügyekbe forgatjuk vissza. Munkatársaink versenypiacon edzett kommunikációs szaktudását is ennek a célnak rendeljük alá, ügyfeleinkre pedig, mint egy társadalmi innovációs hálózat tagjaira tekintünk.

 1. Stratégiai és kommunikációs tervezés
 2. Háttérkutatások, elemzések, ügytérképek, érdekgazda-analízis készítése
 3. Társadalmi ügyekhez kapcsolódó tárgyalóasztalok szervezése
 4. Tematikus közösségek felépítése és gondozása
 5. Médiakapcsolatok kezelése, sajtókommunikáció
 6. Közösségi média és egyéb digitális platformok működtetése
 7. Komplex kommunikációs programok végrehajtása
 8. Európai uniós finanszírozású programok kommunikációja
 9. Bloggerkapcsolatok kezelése
 10. Forrásteremtés
 11. Kommunikációs tréning, médiatréning
 12. Médiatervezés és -vásárlás
 13. Szövegírás, tartalomelőállítás
 14. Rendezvényszervezés

Cégbemutatás

A VÁLTÓPONT Nonprofit Kft.-t a HelyiMÉrték Alapítvány hozta létre 2013-ban, Magyarország első, társadalmi vállalkozásként működő kommunikációs ügynökségeként. Egy újgenerációs, közösségi szemléletű, társadalmi vállalkozásként működő kommunikációs ügynökség. Célunk emellett olyan stratégiai együttműködések kialakítása, amelyekben partnereink szolgáltatásaikon keresztül növelik a harmadik szektorban működő szervezetek fenntarthatóságát és erősítik társadalmi hatásukat. Hosszútávú célunk, hogy a környezetünket jobbá tegyük társadalmunkat fejlesszük.