Phone: +36 20 323 4836 - info@valtopont.hu

Ez életed sorsdöntő beszélgetése

Ez életed sorsdöntő beszélgetése

Ez életed sorsdöntő beszélgetése

Azt csinálsz, amit akarsz. De tényleg. Ez a világ a korlátok nélküli szabadságé, és aki kockáztat, beleveti magát: nyer. Vagy nem. De akkor újra próbálja. Nem minden attól függ, honnan indulsz.

 

Hello

Minden egy beszélgetéssel kezdődik. Ha elmész szórakozni, ha az utcán botlasz bele valakibe, ha csak a barátaiddal vagy. Az egész milliónyi szavak, mondatok összege, amiket próbálsz minél jobban összetákolni – főleg, ha a vonzerő van a dologban. De minden egy benyomással, szóval kezdődik, egy hangsúllyal. Számít az írásjel, számít a mosoly, számít az első lépés ereje.

Tudtad, hogy az emberek barátságosabbak, nyitottabbak azzal, aki együttérzést kelt bennük? Ha úgy lépsz oda valakihez, hogy te indítod útjára a beszélgetést, mondhatsz bármit, egy start pontot már kaptál az illetőtől!

És ki tudja, ez lehet életed beszélgetése. Nem te lennél az első ember, aki így indulna el a karrierében, vagy aki így találná meg a leendő társát. Tartsd nyitva a szemed és merj kezdeményezni, újnak lenni!

 

Így szórakozz a szavakkal

Ez volt az alapfokú iskola. De mik a praktikák ahhoz, hogy marketinges vagy sales-es végzettség nélkül is jól indíts, legyen szó bármilyen beszélgetésről?

Van olyan, aki helyből a legjobb arcát mutatja. Helyes! Akkor továbbra is ez a minimum, amit most meghatároztál. Széles, fehér fogsoros őszinte mosoly és a legjobb teljesítés: így az örök goodguy képében pozitív, példa értékű módon nyithatsz.

Van, aki bunkó módon határozott. Ők azt vallják, hogy rosszul indítani erény, hiszen ennél már csak feljebb juthatnak, és bebizonyíthatják, mennyi energiát fektetnek a változásba. Ha valaki rossz szerepben tűnik fel, diszharmóniát okoz, mindenkiben alapvető érzelmet ébreszt a kérdés, hogy miért viselkedik így.

Van, aki félénk. Nagyon. Ez is egy indítás, így elkapnak, megfogják a kezed. De lesz elég kreativitásod és önálló gondolatod, hogy meggyőzd a másikat, hogy hiteles legyél, akár a virágárusnál, akár egy tárgyaláson?

Vannak bölcsen zárkózottak. Őket sem kell félteni! Akkor szólalnak meg, amikor muszáj, de amit mondanak, annak ereje és veleje van.

És vannak még sokan mások.

 

Nézz fel!

A fiatalos, pörgős hangvétel sosem hátrány. Rakd néha félre a szokásos stílusod, és játssz egy kicsit a szavakkal, hátha jobb benyomást teszel. Merj megszólítani, kezdeményezni. Mi, a Váltópontnál szeretünk kísérletezni. Szórakozunk, csűrjük-csavarjuk a stílusokat, míg a legegyszerűbb beszélgetést is átvarázsoljuk, benyomást keltünk.

Szóval fogj te is varázspálcát, és mutasd meg egy új arcodat másoknak! Garantáltan fel fognak figyelni rád.

 

Szerző Váltópont


Website:


Szólj hozzá!

Az e-mail címedet nem tesszük közzé.


Hozzászólás


6 + három =