Phone: +36 20 323 4836 - info@valtopont.hu

Internet Hungary 2014

Internet Hungary 2014

Internet Hungary 2014

Téved, aki úgy gondolja, Magyarország távol áll a digitális innovációtól! Ahogy 1999 óta minden évben, idén is hamarosan startol a kétnapos Internet Hungary rendezvény, az információs társadalom szakmai konferenciája.

 

 

Oszd meg, hogy uralkodj!

– mondja a konferencia frappáns mottója. Találó, hiszen eljártak már azok az idők, mikor a társadalom nem talált kiutat a fizikai távolságok leküzdésére. Sőt, 2014-ben az is rég a múlté, hogy egyáltalán a globalizáció fejlődéstörténetének kellős közepén csatangolunk. A megosztás nem kérdés többé, nem létezik olyan, hogy a kommunikációs hálózat végpontjai között nem lehet megteremteni a kommunikációt.

Share yourself

Az Internet Hungary előadói a modern társadalom teremtette lehetőségekben kutatják az új gazdasági modelleket, a gépek közötti rendszerek hatásait, előnyeit és válaszolnak a digitális kor adta közösségi kérdéseire. A világ számos pontjáról érkező vendégek és a kiváló magyar előadók fórumot teremtenek a magyar gazdaság szereplői számára, hogy egymástól tanuljanak és esettanulmányok segítségével mutatják be az internetes szakma újdonságait, érdekességeit.

PR üzenetek újragondolva

A konferencia második napján a PR kontextusába helyezik a digitalizáció és az ember kapcsolatát. A brand- és közösségépítésen túl online virális tartalmak és a Public Relations fejlődése témakörök is előkerülnek többek között a Double Decker, a hvg.hu és a Wunderman képviselőinek prezentációjában.

 

Az idei év teljes tematikája:

Cloud + mobilitás + közösség + big data + automatizáció + m2m + more

 

 

     

 

Szerző Váltópont


Website:


Szólj hozzá!

Az e-mail címedet nem tesszük közzé.


Hozzászólás


− egy = 5