Phone: +36 20 323 4836 - info@valtopont.hu

Blog

Jön a moduláris telefon!

Jön a moduláris telefon!

Lego felnőtteknek, avagy a Google megint zseniális ötlettel állt elő. A moduláris telefonok várhatóan már 2015-ben piacra kerülnek.

 

Tovább

Ez életed sorsdöntő beszélgetése

Ez életed sorsdöntő beszélgetése

Azt csinálsz, amit akarsz. De tényleg. Ez a világ a korlátok nélküli szabadságé, és aki kockáztat, beleveti magát: nyer. Vagy nem. De akkor újra próbálja. Nem minden attól függ, honnan indulsz.

 

Tovább

Internet Hungary 2014

Internet Hungary 2014

Téved, aki úgy gondolja, Magyarország távol áll a digitális innovációtól! Ahogy 1999 óta minden évben, idén is hamarosan startol a kétnapos Internet Hungary rendezvény, az információs társadalom szakmai konferenciája.

 

Tovább

Kezdd kicsiben!

Kezdd kicsiben!

Ez a sikeres közösségépítés titka. Ha semmi másra nem emlékszel majd a könyv elolvasása után, ez a két szó számos nehézségtől megkímélheti bimbózó közösségedet.

 

Tovább

Támogatjuk a kisközösségi ifjúságnevelést

Támogatjuk a kisközösségi ifjúságnevelést

Meggyőződésünk, hogy csak virágzó közösségekből épülhet erős társadalom, mely végső soron maga is közösség. Ez a közösség ideális esetben minél több kicsi, alulról szerveződő, egymáshoz számtalan apró, erős szállal kötődő csoportból épül fel.

Tovább

Közösségmenedzsment előadás a MakeSense rendezvényén

Közösségmenedzsment előadás a MakeSense rendezvényén

A társadalmi vállalkozásokkal foglalkozó MakeSense szerveződés SenseDrink #5 Online Wonders c.  rendezvényén Nyári Attila, a Váltópont ügyvezetője is előadást tartott közösségmenedzsment témában.

 

Tovább

Kétmillió dolláros baklövés

Kétmillió dolláros baklövés

2009-ben felhívott egy jól ismert termékeket forgalmazó nemzetközi vállalat marketing igazgatója. Egy nagy cégről van szó, valószínűleg minden második olvasóm vásárolt már valamely termékükből. Elmondta, hogy a közösségük, amit néhány hónappal korábban nagy csinnadrattával indítottak el már csak vergődik. A probléma a szokásos volt. Nagyon sok embert rávettek a csatlakozásra, bedobtak néhány témát a beszélgetéshez, aztán nézték, ahogy a kezdeti nyüzsgés pár héten belül teljesen elült.

 

Tovább

A Váltópont Podcast harmadik adása egyben a szilveszter/újévi különkiadás is. A félkomoly műsorban az újévi fogadalmak és szokások mellett a podcastok felvétele közben elhangzott bakikból is hallhattok egy válogatást. Adás letöltése MP3 fájlként. Tovább

Karácsonyi üdvözlet

Karácsonyi üdvözlet

A Váltópont Podcast második adásában Schauermann Tamással beszélgettünk. Tamás  többek között tanár, grafikus, meet-up szervező, aki hisz a történetek erejében, és lelkesedik a szövegekért. A Pannon Entrepreneur Meetup (PEM) harmadik találkozójának címe kapcsán arról gondolkodtunk, igaz-e, hogy az ötlet semmi és a megvalósítás minden.  Az adás letöltése MP3 fájlban. Tovább