Phone: +36 20 323 4836 - info@valtopont.hu

Kezdd kicsiben!

Kezdd kicsiben!

Kezdd kicsiben!

Ez a sikeres közösségépítés titka. Ha semmi másra nem emlékszel majd a könyv elolvasása után, ez a két szó számos nehézségtől megkímélheti bimbózó közösségedet.

 

 

Persze sokan azt gondolják, hogy ebben nincs semmi új. Bólogatnak és közben azon  gondolkodnak, hogy egyáltalán szükségük van-e ránk. Mégis, amikor elérkezik az igazság pillanata, hogy valóban megtegyék az első erőfeszítéseket a közösségük felépítéséért, beparáznak. Ahelyett, hogy a sikeres közösségépítés egyetlen bevált receptjét követnék, nagyban akarnak elindulni.

Ez az eBook véget vet ennek. Az a célunk, hogy meggyőzzünk téged, sőt, a főnöködet is arról, hogy a nagyban indulás eredményként csak pénzkidobást könyvelhettek el. Ez az eBook azt szeretné bebizonyítani, hogy a közösségfejlesztés legjobb módja, ha kis lépésekkel kezdjük.

És talán a legfontosabb, hogy ebből a könyvből megtudhatod, hogyan kezdj bele a közösségépítésbe, és hogyan “neveld” fel kis közösségedet óriási sikerré.


A fenti szöveget Richard Millington “The Proven Path” c. e-könyvéből fordítottuk. Felhasználva engedéllyel. Rich angol nyelvű blogbejegyzéseire a www.feverbee.com oldalon iratkozhatsz fel.

Szerző Váltópont


Website:


Szólj hozzá!

Az e-mail címedet nem tesszük közzé.


Hozzászólás


+ hat = 10